Sloep huren

Elektrisch varen in een sloep

 

Elektrisch varen is een genot voor iedere waterliefhebber! Dat is mogelijk vanuit Burdaard. De Aluyard Koningssloep 650 uit 2013 is een elektrosloep, aangedreven door een elektrische motor. In deze aluminium sloep is plaats voor maximaal 8 personen.

 

De accu’s hebben een capaciteit die voldoende is om 8 uren fluisterstil en ontspannen te kunnen varen, geen herrie en geen benzinegeur. Puur genieten! De sloep heeft een buiskap en is rondom voorzien van prachtige donkerblauwe kussens.


Een tevreden huurster vertelt: “Vorig jaar hebben we met vrienden een dag de elektrische sloep gehuurd. Zelf hadden we allemaal lekkere hapjes en drankjes meegenomen. Onze eerste stop was bij de ‘Tegeltjesbrug’ tussen Giekerk en Lekkum. Leuk om al die foto’s te bekijken. Vervolgens hebben we koers gezet naar Leeuwarden en hebben we aangemeerd in de Prinsentuin. Na het nuttigen van het een en ander zijn we toen door de grachten gevaren, en daarna weer terug naar Burdaard. Een prachtige ervaring, heel gezellig, een aanrader!”

 

Reserveren en info:

telefoon: 06 - 5103 4093

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website: www.elektrosloepfryslan.nl