Fitness


Fitness MFC " Het Spectrum"

Je kunt van onze fitnessruimte gebruik maken zodra je je hebt ingeschreven en je pas hebt ontvangen. Zie hiervoor onderstaand aanmeldingsformulier. Ook liggen er aanmeldingsformulieren bij de receptie van het MFC.

    

Kennismaking

Denk je wel eens aan fitness, maar ben je niet zo thuis in deze wereld, dan is dit misschien iets voor jou. Je kunt onder begeleiding van een gediplomeerde sportdocent een kennismakingsronde doen. Je krijgt dan uitleg over de verschillende toestellen en apparaten, je kunt je doelen doorspreken en je kunt samen een programma ontwerpen. Lijkt het je daarna wat, dan kun je lid worden. Aan deze kennismakingsronde zijn geen kosten verbonden.

Gewoon doen, toch? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we regelen het voor je.


Begeleiding

Ben je al wat ervaren of uitgekeken op wat je nu doet? Dan kun je begeleiding/Personal-coaching aanvragen van Marga Wijnia. Zij laat je dan eerst oefenen en bekijkt/analyseert je bewegingen.Waar nodig corrigeert ze dan eventuele fouten en geeft tips. 

Zij doet dit op dinsdagmiddag en donderdagmiddag 13.30 – 15.00 uur. Indien anders gewenst met de sporter nader af te spreken. Tussendoor kan men zelf op andere dagen oefenen. Waar nodig of gewenst wordt een afspraak gemaakt voor een vervolg. De kosten bedragen éénmaal € 5,00 voor de hele cyclus. Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden?

Belangstellenden wordt verzocht 5 euro over te boeken op rekeningnummer NL86RABO 0107576163 op naam van MFC Het Spectrum te Burdaard, met vermelding van: Fitness-begeleiding.

Na ontvangst van de storting ontvangt u een mail met mailadres van Marga Wijnia voor het maken van een afspraak.

 

 

Kosten

Voor slechts 15 euro per maand mag je onbeperkt fitnessen.

 

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten bedragen éénmalig  € 10,00. Dit is voor het klaarmaken van je pas.  

 

Openingstijden

De openingstijden zijn ruim, en gelijk aan de openingstijden van het MFC.


Heb je nog vragen? 

Neem contact op met:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Downloads:

1. Aanmeldformulier

2. Huisregels