Kickboksen

Patrick Veenstra, tweevoudig kampioen Muay Thai Kickboksen, geeft vanaf 2016 kickboks training in Burdaard en De Westereen. Aan de training kan iedereen meedoen. Op dinsdags is er een training in Burdaard. De training begint 19.30 uur en is afgelopen om 20.30 uur. Tijdens de lessen wordt er zak-, techniek-, kracht- of conditietraining gegeven. Of je nu de ring in wilt, aan je conditie wilt werken of graag gewicht zou willen verliezen, met het volgen van deze kickboks trainingen zal jij je persoonlijke doel behalen. Vindt je één keer in de week trainen niet genoeg? Dan is het mogelijk om op maandag, woensdag en/of vrijdag mee te trainen in De Westereen. Hier worden op maandag en vrijdag tevens trainingen voor de jeugd tot 15 jaar door Patrick verzorgt. 

 

Sinds Patrick a.k.a. Kickbokser Peye enkele jaren geleden in aanraking is gekomen met de kickbokssport, is hij helemaal verkocht aan deze mooie sport. Hij noemt dit een sport waar alles inzit: fysiek, mentaal, strategie, techniek, het verleggen van grenzen etc. Alles moet gegeven worden om deze sport op professioneel niveau te kunnen beoefenen. Opgeven zal dan ook nooit een optie zijn voor Patrick. Momenteel staat Patrick zelf niet in de ring. Zou het voor hem mogelijk zijn zich voldoende voor te bereiden op een partij dan zou hij de ring wel weer eens in kunnen stappen. Wil je meer over Patrick weten? Bezoek zijn Facebook pagina.

 

Het is mogelijk om individueel door Patrick getraind te worden of binnen een kleine groep. Voor meer informatie over personal training en small-groep training kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Vanaf maart zullen er op de zaterdagen weer bootcamps op het programma staan. Zo kan iedereen fit de zomer in. Durf jij het aan? 

 

Meer informatie over de bootcamps zal eind maart te vinden zijn op Facebook.

 

Waar wacht je op? Iedereen kan het leren. Kom mee trainen en ontdek of kickboksen iets voor jou is!