Zakelijk

In MFC Het Spectrum te Burdaard bieden wij op maat gemaakte arrangementen in een van de grootste theaterzalen van Fryslân. 

We beschikken over meerdere zalen en een ruime foyer waardoor er vele mogelijkheden zijn om aan uw voorwaarden te voldoen. U bepaalt de inhoud en wij verzorgen de invulling. Van seminar tot symposia en van workshop tot lunchvergadering, in overleg bieden wij een totaal concept aan  dat past bij uw wensen. Dankzij onze keuken is het mogelijk dat wij uw catering leveren.

Tevens biedt  MFC Het Spectrum  gelegenheid om te ontspannen. Wij beschikken over een zwembad, fitnessruimte en twee tennisvelden. 

Op loopafstand bevinden zich het Ruurd Wiersmahûs en Molen de Zwaluw. Het Ruurd Wiersmahûs is een museum voor naïeve kunst waar Ruurd Wiersma de wanden heeft beschilderd. Molen de Zwaluw is een koren- en pelmolen waar u een rondleiding doorheen kunt krijgen. 

Er is volop parkeergelegenheid bij MFC Het Spectrum én parkeren is gratis.

Bekijk hier de Zaalindeling


 

 


Feesten

Niet alleen zakelijk zijn wij er voor u, ook voor een (personeels)feest helpen wij u graag. Er is van alles mogelijk. Een verjaardagsfeest met band? Een jubileum met buffet? Het kan. 
Vraag naar de mogelijkheden en dan kijken we samen naar wat het beste op uw wensen aansluit.